Hyvinkään Perussuomalaisten kannanotto EU:n ja Europolitiikkaan

EU-kriittisyydessämme on kyse siitä, mikä on EU:n rooli. Onko se pääasiassa väljä talousliittouma, joka jättää jäsenmaille tarpeellisen liikkumatilan. Tai tämän hetken kuristava tulonsiirtounioni, jossa saamme maksaa muiden velat, vai liittovaltio

kaikkine rakenteineen, jossa vaikutusvaltamme on häviävän pieni ja asemamme siirtomaa Suomi halpojen raaka-aineiden tuottajana.

EU-politiikassa maan etu on asetettava etusijalle. Mallioppilaan rooli ei ole tavoittelemisen arvoinen. Saamme taputuksia ja jopa hymyilyä, sekä nyökyttelyä, mutta rahat viedään kylmästi. Narri herättää hilpeyttä, mutta päätöksenteon todella alkaessa solistikaksikko saa mennä keittiöön.

EU-vaalit ovat perussuomalaisille tärkeät. Jos yksi Suomen eduista piittaamaton meppi saa aikaan miljardivahigot suppean valiokuntakäsittelyn avulla, meidän on syytä varmistaa, ettei uusia Satu Hasseja rikkidirektiiveineen Brysseliin valita.
Kyseinen direktiivi maksaa noin 200 miljoonaa euroa per/ paperitehdas. Meillä ei ole varaa tälläiseen maailmanparannukseen jossa vain Suomi on maksumies.

Europolitiikan suhteen olemme kriittisiä. Myös eurosta lähtö on vaihtoehtona selvitettävä. Meidän ei ole syytä olla puolustamassa epäonnistunutta valuuttaa, mikäli muut ajavat vain omaa etuaan. Sisäinen devalvaatio on karvas lääke vähävaraisille.
Emmekä tiedä nykytilanteessa, onko se köysi, mihin hirttäydymme. Se nimenomaan on ollut Kreikan tie. Vaadimme, että tukipakettipolitiikka on lopetettava välittömästi. Siitä ei ole ollut hyötyä meille, eikä kriisimaiden kansalaisille. Lopputuloksena olemme ottaneet järjettömän suuria vastuita muiden veloista. Pankkiirit ja suursijoittajat ovat päässeet eroon huonoista sijoituksistaan. Loppupisteenä ”korppikotkarahastot” kuittasivat muhkean tilin Kreikka kakkosesta.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa